Az utca van rossz helyen, nem a villanypózna

Egy utca kellős közepén állítottak fel villanypóznákat munkások Kínában, de szerintük nem ők hibáztak: az út van rossz helyen.

MNO
2011. 09. 15. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eset Vuhan városában történt, olyan utcában, melynek mindkét oldalán lakóházak sorakoznak. Mármost a helyiek igencsak dühösek lettek, a hátuk közepére sem kívánták kevésbé a villanydúcokat, mint az út közepére, mely elég keskeny, így a járművek vezetőinek sem öröm a „fejlődés”. Az utca népe azzal vádolja a helyi villamosműveket, hogy azért állították az utca közepére a póznákat, mert így olcsóbb volt a munka. A cég vezetői ezt tagadják és az önkormányzatot hibáztatják, meg az utcát, mert szerintük a villanyoszlopok ott vannak, ahol lenniük kell, az utca van rossz helyen – adta hírül a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.