Brad Pitt unatkozott Anistonnal

Brad Pitt manapság elégedett az életével, de korábbi házasságára visszagondolva úgy vélte, hogy Jennifer Anistonnal nem volt érdekes az élet.

MNO
2011. 09. 16. 12:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 47 esztendős filmsztár a Parade magazinnak beszélt a magánéletéről. A magazin honlapján csütörtökön megjelent cikkben Pitt elárulta: most már tisztában van azzal, hogy nem működött a házasságuk, csak illúziókba ringatták magukat. Anistonnal 2000-ben házasodtak össze és öt évvel később váltak el útjaik. Az interjúban a színész arról is beszélt, hogy akkortájt bujkált a népszerűség elől.

Pitt immár öt éve él együtt Angelina Jolie-val, akivel hat gyermeket nevelnek, és mint mondta: „elégedett embernek” tartja magát a kapcsolatban. A házasságról szóló kérdésre a szokásos válaszát adta: majd ha mindenki szabadon házasodhat, ők is megteszik.

A színész Moneyball (Pénzcsináló) című sportfilmjének jövő heti amerikai premierje előtt nyilatkozott a lapnak. A Magyarországon november 10-én megjelenő életrajzi drámában egy baseballklub vezetőjét alakítja.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.