Diákok találták meg a válogatott kosaras holttestét

Egy Sopronhoz közeli erdőben megtalálták a május végén eltűnt Orosz László kosárlabdázó holttestét – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/789330" target="_blank"><strong>• Eltűnt a volt válogatott kosaras</strong></a>

MNO
2011. 09. 15. 18:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kora délután egy középiskolásokból álló kirándulócsoport bukkant Muck közelében a mumifikálódott tetemre; az erősen oszlásnak indult test már felismerhetetlen volt, de zsebeiben a 40 éves sportoló irataira és kocsikulcsára bukkantak.

A Sopron kosárlabdacsapatának tagja utoljára május 27-én adott magáról életjelet. Kocsiját a város feletti Károly-kilátónál találták meg nem sokkal később. A rendőrség kizárta, hogy Orosz László bűncselekmény áldozatául esett volna, de vizsgálják halála körülményeit – jelezte Kocsis Tünde alezredes.

Sajtóhírek szerint Orosz László több éven keresztül a Kaposvár Kosár Klub csapatkapitányaként tevékenykedett, ám szerződését nem hosszabbították meg a klubnál, mivel teljesítménye nem érte el a vezetőség által megkívánt szintet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.