Egyelőre megbecsülni sem tudják, hány embert vertek át

Fogyasztói csoportot szervezett egy cég kaposvári kirendeltsége, a regisztrációs díjat átvették, az utalás azonban elmaradt.

MNO
2011. 09. 19. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fogyasztói csoportot szervezett a Group Saving Kft. kaposvári kirendeltsége. A szerződéseket megkötötték, a regisztrációs díjat pedig átvették. A cég azt ígérte, hogy az igényelt kölcsönt megkapják az ügyfelek, ez azonban elmaradt, havi részleteket ugyanis már meg kellett volna kapniuk a szerződőknek. A Kaposvári Rendőrkapitányság Vádelőkészítő Osztálya nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendőrök egyelőre még nem tudják, hány ügyfelet ért kár, ezért azt kérik, hogy akik a Group Saving Kft.-vel kapcsolatba kerültek, az ügylethez szükséges iratokat (szerződés, bizonylatok, befizetések igazolása, feljelentés) juttassák el a rendőrségnek. Az iratokat személyesen a Kaposvár, Szent Imre utca 12. szám alatt adhatják le az érintettek, vagy postázhatják is a 7401 Kaposvár, Pf.: 75 címre. Mindkét esetben a 1384/2011. bűnügyi számra hivatkozással várják a dokumentumokat a Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársai.

(sonline.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.