Elfogytak a legolcsóbb jegyek a magyar–finn focimeccsre

A legolcsóbb jegyek kivétel nélkül elfogytak az október 11-i, Magyarország–Finnország labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, és az is biztos, hogy a gyermekszektor tele lesz a Puskás Ferenc Stadionban.

MNO
2011. 09. 16. 9:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint hatalmas az érdeklődés a találkozó iránt. A jegyárusítás szerdán kezdődött, de a 3, 5, és 6 ezer forintos belépők már gazdára találtak, a gyerekszektorba csütörtökre fogyott el az összes, az arénában így 17 szektor már megtelt. A belépők még 7, 8, 12, 16 és 20 ezer forintért vásárolhatók az IBUSZ-irodákban vagy az iroda honlapján.

A szervezők családi szektorokat is kialakítottak, a férfiak 5 vagy 10 ezer, a velük tartó gyermek – legfeljebb három – 1500 vagy 4000 forintért, míg a családok felnőtt nő tagjai ingyen juthatnak be, de nekik is kell ingyenességről szóló jegyet váltaniuk.

A csoport további programja:

október 7., péntek:
Finnország–Svédország, Helsinki 18:15 ó
Hollandia–Moldova, Rotterdam 20:30 ó

október 11., kedd:
MAGYARORSZÁG–Finnország, Puskás Ferenc Stadion 20 ó
Svédország–Hollandia, Stockholm 20 ó
Moldova–San Marino, Kisinyov 20 ó

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.