Előzetesben: időseket raboltak ki

Előzetes letartóztatásba helyeztek csütörtökön egy férfit és egy fiút, akik az elmúlt napokban több idős embert is kiraboltak Nagykanizsán – tudatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 09. 15. 18:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Salamon Róbert közölte: szeptember 5-e és 10-e között hét idős embert támadtak meg Nagykanizsa keleti városrészében. A bűncselekmények elkövetői – akik a megtámadottak kezéből kitépték a táskát, majd futva elmenekültek – általában készpénzt, személyes iratokat, valamint élelmiszert zsákmányoltak. A rövid időn belül történt több támadás miatt széles körű nyomozást indított a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, munkatársaik kedden fogták el a gyanúsítottakat.

A két, Somogy megyei elkövető – egy iharosi férfi és egy inkei, fiatalkorú fiú – ellen rablás, lopás és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást. A gyanúsítottakat a Zalaegerszegi Városi Bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.