Három lakóházat gyújtott fel

Három, egymás mellett lévő lakóházat gyújtott fel ismeretlen tettes vasárnap éjjel Nyírbátorban; a tűzben senki nem sérült meg – közölte a rendőrség hétfőn.

MNO
2011. 09. 19. 12:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tűzoltók megállapították, hogy a tüzet feltehetően szándékos gyújtogatás okozta – tájékoztatott Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A jelenlegi információk szerint a lakásokban éghető folyadékot locsolt szét és gyújtott meg az elkövető. A három lakásból kettő lakatlan volt, a lakott háznak pedig a melléképületében lobbant lángra a gyúlékony anyag. Az épületekben keletkezett anyagi kár eléri a 25 millió forintot.

Az eset körülményeit a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, az ügyben jelentős értékre elkövetett rongálás miatt indult nyomozás – tette hozzá a főhadnagy.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.