Hídnak ütközött egy kamion, torlódás az M1-esen

Csak a belső sávban haladhat a forgalom az M1-es autópályán, mert péntek délután a pályát átívelő egyik hídnak ütközött egy kamion a főváros felé tartó oldalon a 23-as kilométerkőnél – olvasható az Állami Autópálya Kezelő Zrt. honlapján.

MNO
2011. 09. 16. 12:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset miatt lelassult a kocsisor, jelenleg mintegy három kilométeres torlódásra készülhetnek a Győr felől érkező autósok – tették hozzá. Az autópálya-kezelő szerint érdemes már korábban, Bicskénél vagy Zsámbéknál letérni az autópályáról és csak Biatorbágynál visszatérni rá.

A honlapra feltett információk szerint egy másik baleset is nehezíti az M1-es forgalmát: egy autó a 25. kilométerkőnél, szintén a főváros felé tartó sávban, a szalagkorlátnak rohant.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.