Itt a nyár

A Kárpát-medence időjárását szombat estig döntően anticiklon alakítja, ezért nagyrészt napos időre számíthatunk, és erősödik a nappali felmelegedés.

MNO
2011. 09. 16. 13:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek délután mindenütt csökken a felhőzet. Szombaton az ország nagyobb részén csaknem zavartalan lesz a napsütés, északon azonban időnként vastagabb fátyolfelhők is lehetnek az égen. Csapadék nem várható. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9, 14 fok között alakul, de a Dél-Dunántúlon, az Alföldön és az Északi-középhegységben helyenként több fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 24, 30 fok között várható.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.