Kés alá feküdt a magyar válogatott kapusa

Bokatörést szenvedett és már meg is műtötték Fazekas Nándort, a bajnok MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának válogatott kapusát.

MNO
2011. 09. 20. 10:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub keddi bejelentése szerint Fazekas a hétfői edzésen sérült meg, és még éjjel megoperálták. „A sérülés mindig rosszkor jön, de ez most különösen rossz pillanatban történt. Nehéz alapozáson vagyunk túl, javában folyik a bajnokság, két hét múlva pedig kezdődik a BL. Most mutathattam volna meg igazán, milyen formában vagyok” – mondta Fazekas. Hozzátette: az orvosok szerint már szerdán hazamehet, és bár hat hétig „mankóznia” kell, azért speciális gépekkel tovább tréningezik.

A műtétet végző dr. Mahunka Zsolt megjegyezte: biztos, hogy hosszú kihagyás vár Fazekasra, hiszen ilyenkor minimum hat hétig teljesen tehermentesíteni kell a sérült testrészt. Hat hét után lehet bármit érdemben nyilatkozni a felépülés várható idejéről.

Az NB I-ben hat mérkőzés után százszázalékos MKB Veszprém október 2-án rajtol a BL-ben, és a lengyel Kielce otthonában lép pályára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.