Késsel rabolta ki a postát, elfogták

A kezdeti tagadás után beismerte tettét az a férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy a reggeli órákban kirabolta a Győr-Moson-Sopron megyei Csapod postahivatalát – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MNO
2011. 09. 19. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella tájékoztatása szerint a 42 éves, a Vas megyei Simaságon élő férfinál nem csupán az elrabolt 95 ezer forintot, hanem a támadásnál használt, 16 centiméteres pengéjű kést is megtalálták.

Kocsis Tünde alezredes korábban elmondta: a férfi kevéssel reggel fél tíz előtt fején bukósisakkal lépett a helyiségbe, és késsel fenyegetőzve szerzett pénzt. A forró nyomon induló keresés eredményeként kevéssel dél után már el is fogták a soproni rendőrök a támadót, és megtalálták nála az eltűnt 95 ezer forintot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.