Késsel támadt a tetten ért betörő a rendőrre

Tetten ért betörő támadt rá egy vele szemben intézkedő rendőrre Nyíregyházán – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 19. 13:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy pénteken egy 42 és egy 51 éves nyíregyházi férfi éppen egy nyírszőlősi lakóházba próbált betörni, amikor a rendőrök észrevették őket. A betörők menekülni kezdtek, a rendőrök üldözőbe vették őket. Miután az elkövetők egyikét az egyik rendőr utolérte, a férfi egy késsel többször szúró mozdulatot tett felé – tájékoztatott a főhadnagy.

Végül a nyomozónak sikerült mindkét betörőt ártalmatlanítania és elfognia. Senki nem sérült meg. A rendőrség a két férfit őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatásukat. A késsel támadó férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ügyészségi eljárás.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.