Kilenc évet kapott pornóképek birtoklása miatt

Kilencévi börtönbüntetésre ítélt a kolumbiai legfelsőbb bíróság egy amerikai állampolgárt gyermekekről készült pornóképek birtoklása miatt – közölte a testület helyi idő szerint csütörtökön.

MNO
2011. 09. 16. 11:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ralph Paladinóra első fokon 15 évi szabadságvesztést szabtak ki. A legfelsőbb bíróság bizonyítottnak találta, hogy a férfi gyermekekről készített pornóképeket rejtegetett nagy mennyiségben, de azt nem, hogy ezeket a kiskorúakat szexuális kapcsolat létesítésére kényszerítették volna. Ezért enyhített a büntetésen.

A rendőrség azt követően bukkant a férfi birtokában lévő fényképekre, hogy bejelentést kapott egy kiskorúak prostituálásával foglalkozó hálózat állítólagos létéről, azt azonban nem tudta bizonyítani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.