Megtört a német férfi, gyilkossággal vádolják

Elfogtak egy emberöléssel gyanúsított német állampolgárt Budapesten; a férfi ellen a német hatóságok adtak ki elfogatóparancsot – közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 09. 19. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az NNI célkörözési alosztályának nyomozói adatgyűjtést követően szeptember 12-én Budapest belvárosában elfogták I. Genc 33 éves német állampolgárt, akivel szemben emberölés bűntette miatt a német hatóságok európai elfogatóparancsot adtak ki – áll a közleményben. A férfi menekülni próbált, de az NNI munkatársainak határozott fellépése és testi kényszer hatására ellenállása rövid idő alatt megtört. Várhatóan a körözésben szereplő bűncselekmény mellett hivatalos személy elleni erőszak miatt is felelnie kell. Kiadatásáról a bíróság dönt – írták.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.