Mesterházy keménységet ígér és már a jövőt is látja

Összezárja sorait az MSZP, így védekezik a felelősségrevonások ellen. A párt elnöke a Népszavának adott interjújában azt üzente a kormánypártoknak, hogy Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztése után még inkább egységes álláspontot képviselnek majd, és egységes képet mutatnak, hogy jelezzék: senkinek sem engedik el a kezét.

MNO
2011. 09. 17. 9:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mesterházy Attila azt mondta: az MSZP keményebb politizálásra vált, határozottabb fellépést, utcai demonstrációkat ígér. A pártelnök szerint a nemzet érdeke, hogy a kormány megbukjon, úgy véli: a Fidesz jövőre előre hozott választásba menekül. Erre az esetre a párton belüli radikális változásokkal készülnek. Mesterházy Attila megismételte, hogy szerinte a kormány társadalompolitikája a gazdagoknak kedvez, az MSZP célja viszont a munkahelyteremtés, a gazdaságélénkítés.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.