Ömlött a gáz, száz ember az utcán

Gázömlés miatt mintegy száz embernek kellett elhagynia a lakását keddre virradó éjszaka Nagykanizsán –tájékoztatta a város tűzoltóságának ügyelete az MTI-t.

MNO
2011. 09. 20. 6:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Arany János utcába éjfélkor riasztották a tűzoltókat, miután egy munkagödörből szivárogni kezdett a gáz. A kiásott területen lévő gázvezeték egyik csonkját az eső által lemosott nagyobb földdarab letörte, emiatt szabadult el a légnemű anyag – közölte a tűzoltóság. A balesetveszély miatt a tűzoltók és a rendőrök a munkagödör közvetlen környezetében lévő házakból mintegy száz embert küldtek ki az utcára. A lakók a veszély elhárítását követően, alig egy órával a bejelentés után térhettek vissza otthonaikba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.