Összedőlt az öltöző

Két ember könnyebben megsérült, amikor hétfőn – eddig ismeretlen okból – összedőlt a sportpálya öltözője a Pest megyei Versegen. A romok átvizsgálása befejeződött, újabb sérültet nem találtak – közölte a katasztrófavédelem.

MNO
2011. 09. 19. 20:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Plachi Péter, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes vezetője elmondta: egyelőre nem tudni, hogy miért omlott össze a nyolcszor tizenöt méter alapterületű öltöző. A romokat a hatvani tűzoltóság munkatársai vizsgálták át, munkájukat keresőkutyák segítették. A kutatás befejeződött, további sérülteket nem találtak.

Valics Dezső, a mentőszolgálat sajtóügyeletese arról tájékoztatott, hogy két, könnyű sérülést szenvedett fiatal férfit a mentők a hatvani kórházba szállítottak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.