Párizsba száműzhetik Mourinhót

A portugál Diário de Notícias vette át elsőként a katalán autonóm tévé, a TV3 hírét, amely szerint a Real Madrid portugál sikeredzője a következő idénytől a francia főváros csapatát, a PSG-t fogja irányítani. A hír azért is érdekes, mert Josep Maria Bartomeu, a Barcelona első alelnöke épp tegnap fakadt ki Mourinho ellen, és felszólította az örök vetélytársat, hogy „csináljanak vele valamit”.

2011. 09. 01. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vezető katalán csatorna szerint Mourinho már el is fogadta a francia csapat ajánlatát, amelyet Jorge Nuno Pinto da Costa, az FC Porto elnöke még a Madrid és a Barcelona monacói Szuperkupa-döntője közben hozott nyilvánosságra. A katalán médium szerint azért lehet alapja a szóbeszédnek, mert az említett megállapodásban részt vett a Porto elnöke, Pinto da Costa is, Mourinho személyes barátja. Eddig se a Real Madrid, se Mourinho nem reagált a hírre.

(dn.pt)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.