Petíciót írtak a feleségek a buja pincérnő ellen

Petíciót írt féltékeny feleségek csapata Olaszországban egy pincérnő foglalkoztatása ellen, mert férjeik túlzottan lelkesednek a felszolgálóért.

MNO
2011. 09. 15. 17:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 27 éves Loredana Popesciue Romániából települt át Olaszországba, és ott állt munkába Cadelboasco Sopra egyik kocsmájában. A figyelmes kiszolgáláson túl szívesen lejt vidám táncot is a vendégeknek, akik ezt busás borravalóval hálálják meg. A feleségeknek persze ez sem tetszik, és követelik a pincérnő alkalmazásának megszüntetését. Ami esze ágában sincs a kocsmárosnak, aki férfi. Őt magát is elbűvöli pincérnője, továbbá a bevétel növekedése, amelyet éppen alkalmazottjának köszönhet. Annyira hálás neki, hogy tiszteletére átnevezte kocsmáját Loryra – adta hírül a brit Metro újság.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.