Rakéták hullottak a Változások terére

Rakéták csapódtak be a tüntetők egyik táborában kedden a jemeni fővárosban, szemtanúk szerint legkevesebb két ember életét vesztette.

MNO
2011. 09. 20. 7:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább három rakéta csapódott be a szanaai Változások terén táborozó tüntetők közé, miután befejeződtek a reggeli imák. Egy tábori kórház vezetője azt mondta, hogy két halottja és öt sebesültje van a rakétatámadásoknak. A fővárosban a reggeli órákban is heves ágyúzás és géppuskatűz hallatszott, ami arra utal, hogy súlyosbodik a helyzet. Vasárnap és hétfőn legalább 56 ember vesztette életét a biztonsági erők és Ali Abdalláh Száleh lemondását nyolcadik hónapja követelő tüntetők közötti harcokban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.