Több mint 300 embert kellett kiköltöztetni

Mesterlövészeknek kellett kilőniük egy gázpalackot, amikor kigyulladt egy garázs Debrecen külvárosában csütörtök este; a környékről több mint háromszáz embert kellett ideiglenesen kiköltöztetni – közölte a megyei katasztrófavédelem ügyelete.

MNO
2011. 09. 15. 20:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A délután kigyulladt garázs és a benne álló személyautó teljesen kiégett, a környékről pedig 300-350 embert ki kellett költöztetni, hiszen az épületben négy robbanásveszélyes palack is volt. A tűzoltók a gáz- és oxigénpalackokat folyamatosan hűtötték, de az egyiket ki kellett lőni, annyira felhevült. A tüzet estére eloltották, a kárfelmérés folyamatban van, a lakók pedig visszatérhettek otthonaikba – tette hozzá az ügyeletes.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.