Újra támad Schwarzenegger

Több fronton is filmes visszatérésre készült Arnold Schwarzenegger, a hírek szerint felajánlották neki Eva Maria Daniels rendező Captive című filmjének főszerepét.

MNO
2011. 09. 15. 20:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 63 éves színész, Kalifornia volt kormányzója egy olyan építészt játszana az izlandi származású Daniels filmjében, akit elrabolnak, majd 40 napig fogva tartanak Brazíliában. A rendezőnő azt követően ígérte Schwarzeneggernek a főszerepet, hogy Robert De Niro kiszállt a projektből. A Captive (A fogoly) az Egyesült Államokban élő 32 éves Daniels első nagyszabású projektje, amelynek költségvetése 30 millió dollár. A forgatást jövőre tervezik.

A Variety című filmes szaklap júliusban arról írt, hogy a színész a The Last Stand című westerndrámában is szerepet kap, egy kisvárosi seriffet alakít majd, aki a mexikói határ közelében küzd a drogbárók ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.