Világbajnokok pólóira lehet licitálni

Jótékony célra árverezi el felszerelését a paksi dzsúdósport két kiemelkedő alakja, Kovács Antal és Braun Ákos.

MNO
2011. 09. 16. 6:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A judoinfo.hu szaklap tájékoztatása szerint az olimpiai és világbajnok „Atom Anti”, valamint a világ- és Európa-bajnok Braun egy-egy nemzetközi versenyeket megjárt pólót írt alá és kereteztetett be mesterükkel, Hangyási Lászlóval együtt.

A becses ereklyékre a Vatera internetes piactéren lehet licitálni a pécsi cselgáncsszakosztály megalakulásának 50 éves jubileumára rendezendő Misina Kupa napján, szombaton 14 óráig. A licit teljes bevételét a Pécsi Gyermekklinika gyermeksebészeti osztálya által működtetett Visszatérés Alapítványnak ajánlják fel. A nyertesek személyesen a felajánlóktól vehetik át az emléktárgyakat a verseny helyszínén, a pécsi sportcsarnokban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.