Xavi: Jobban oda kell tennünk magunkat

Nagyobb odafigyelést és intenzívebb játékot vár társaitól Xavi Hernandez, a spanyol bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona labdarúgócsapatának kapitánya.

MNO
2011. 09. 17. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A futball, amit játszunk, most is jól megy, de a mérkőzések bizonyos szakaszaiban egyszerűen jobban oda kell tennünk magunkat” – fogalmazott a 31 éves középpályás, miután a múlt hétvégén kétgólos előnyről végül 2–2-es döntetlent játszottak a Real Sociedad vendégeként, majd kedden, a BL csoportkörének első fordulójában, hazai pályán szintén 2–2-re végeztek az AC Milan ellen.

„Most egy kicsit mindenki gyengébben teljesít a tudásához képest – folytatta a világ- és Európa-bajnok Xavi. – Ennek az okát nem tudjuk megmagyarázni, az egyetlen, amit tehetünk, hogy tovább dolgozunk.”

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.