A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Változás a rádiónál

Tábori
2001. 07. 27. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem Lakatos Pál irányítja augusztustól a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorát. A megbízott főszerkesztő július végén lejáró szerződését ugyanis nem hosszabbította meg a részvénytársaság elnöke, Kondor Katalin.Kondor lapunknak elmondta: sem a belpolitikai szerkesztőség vezetője, sem az új adófőszerkesztő nem kíván vezetői minőségében együttműködni Lakatos Pállal.– Lakatos bebizonyította, hogy meggyőzhetetlen a közszolgálati, a szakmai és az emberi normák betartásáról, ráadásul jogerős bírósági határozatok és a médiahatóság állásfoglalása is ugyanezt igazolja – fogalmazott. Úgy tudjuk, megbízottként Haeffler András, a Vasárnapi Újság szerkesztő-riportere irányítja majd a műsort.Lakatos Pál közölte: határozott véleménye, hogy nem szakmai, hanem politikai döntés áll a háttérben. – Az sem kizárt, hogy miután az általam vezetett műsor számos esetben nyomozott korrupciós ügyekben, valakik még külön befolyással bírtak a politikusokra – vélte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.