Még mindig Orbán a Blikk célpontja

Orbán Viktor volt miniszterelnök a piaci feltételeknek megfelelő módon bérelte ki azt a fővárosban, a XII. kerületben található, a Svábhegyen lévő társasházi lakást, amelybe családjával a nyár folyamán ideiglenesen átköltözött, ellentétben a Blikk című bulvárlap tegnapi számában megjelent állítással, amely szerint Lenk Géza bankártól használatra kapták az ingatlant.

2002. 08. 22. 23:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden szempontból a piaci feltételek mellett vette bérbe Orbán Viktor a Galgóczy közben lévő lakást, tehát a Blikk című bulvárlap állításától eltérően nem használatra kapta. Az sem felel meg a valóságnak, hogy a társasházi ingatlan területe 120 négyzetméter. A 93 négyzetméteres lakást a tulajdonosa mindenképpen ki akarta adni, miután ő máshová költözött.
Nem volt titok, hogy üres az ingatlan és bérbe akarják adni, így vélhetően hirdetés útján talált rá a volt miniszterelnök. A bérlés részleteiről, annak összegéről a tulajdonos lapunknak természetesen nem kívánt beszélni, hiszen – mint mondta – ez a magánügye, nem tartozik a nyilvánosságra.
A Blikk tegnapi száma szerint az Orbán családnak azért kellett ideiglenes lakásmegoldást keresnie, mert a közelmúltban vásárolt ingatlanját még át kell építeni. A lap úgy tudja, a volt miniszterelnök családja július 1-jén költözött be ideiglenes otthonába, ahol addig maradnak, amíg nem fejeződik be a Budán található házuk átépítése.
Mint ismeretes, a Blikk nem először támad durván fideszes politikust. Legutóbb Kósa Lajos alelnök nyert pert a bulvárlappal szemben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.