Adorján , Adrián 2024. március 5.
logo

Terjeszkedő Winhouse

–
2003.04.09. 23:00

Új, ötkamrás profilrendszert vezet be nyártól a Winhouse ajtó és ablak profilrendszereket forgalmazó Winhouse Hungary Kft. A cég egy új üzemet is vásárol, ahol a profilrendszer fröccsöntést igénylő kiegészítő termékeit készítik majd, ez pedig árcsökkenést eredményezhet. A még hatékonyabb értékesítés érdekében áprilistól országos képviselői hálózatot alakítottak ki.

Egy éven belül meg akarjuk duplázni ügyfeleink számát s forgalmunkat – mondta Kalocsai Norbert, a Winhouse ajtó és ablak profilrendszereket forgalmazó Winhouse Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette: ehhez minden esélyük megvan, hiszen a Winhouse profilrendszert – kiváló minőségének és versenyképes árának köszönhetően – mára már tizenöt ablakgyártó használja. A vállalat 2001-ben kezdte meg működését Szombathelyen, míg a termékek tényleges kereskedése a múlt esztendő nyarán kezdődött el. Az ügyvezető igazgató szerint bár a Winhouse Hungary Kft. késve érkezett a magyar piacra, mégis rövid időn belül felzárkózott a többi profilforgalmazóhoz. – Úgy gondoljuk, hamarosan a piacvezetők között leszünk – tette hozzá Kalocsai, majd ismertette: a még hatékonyabb értékesítés érdekében áprilistól országos képviselői hálózatot építettek ki. A cég magas szakmai gyakorlattal és jelentős kapcsolattal rendelkező munkatársai biztosítják az ügyfelek gyors kiszolgálását, az érdeklődők és a vevők által megfogalmazott kérdések rövid időn belüli megválaszolását.
A szakember termékeikről megjegyezte: a Winhouse profilrendszer jelenleg háromkamrás kialakításban kerül forgalomba, de ez év nyarán minden bizonnyal sor kerül egy új, ötkamrás termék piaci bevezetésére is. Kalocsai Norbert kiemelte, termékük kiváló minőségét bizonyítja az is, hogy az értékesítés megkezdése óta egyetlen terméket sem kaptak vissza reklamáció miatt, továbbá valamennyi produktumuk rendelkezik az EU-ban szükséges minősítésekkel. Mindezeken felül a gyár 28 év garanciát vállal az általa készített termékekre. A konfekcionáló üzemek kiszolgálása jelenleg a szombathelyi raktárból történik, ám tervezik egy pécsi és egy kelet-magyarországi lerakat kialakítását is. Ezekkel országos szinten akarják még gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá tenni a vevők kiszolgálását.
Idén tavasszal a cég új termékek, PVC és polipropilén víz- és gázcsövek forgalmazásával is bővítette kínálatát. A Firat márkanéven forgalomba kerülő termékek – amelyek szintén kiváló minőségűek és kedvező árfekvésűek – a piacra történő bevezetés szakaszában vannak, ezáltal felhasználói még nincsenek Magyarországon. A vállalat vezetője úgy véli, eddigi visszajelzések alapján megvalósulni látszik, hogy nyár végére már több szerződést is aláírjanak.
A cégvezetés elképzelései között szerepel egy fröccsöntőüzem megvásárlása is. Kalocsai Norbert ismertette: ezen beruházásról előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, s jelenleg már csak az eladási áregyeztetések vannak hátra,amelyeket még ezen a héten le akarnak zárni. Ezt követően az üzemben gyártják majd a Winhouse profilrendszer fröccsöntést igénylő kiegészítő termékeit, amivel további árcsökkenést szeretnének elérni e szegmensben. Egyébként a gyár jelenleg is több mint százfajta háztartási és ipari műanyag terméket készít a tizennyolc fröccsöntőgépen.
A cég a közeljövőben a szomszédos országokban is megkezdi nyílászáró profiljainak értékesítését, amihez a kizárólagosságot már megkapták az anyacégtől. Idehaza pedig változtattak stratégiájukon: amíg a múlt esztendőben a kis- és a középkapacitású gyárakat vették célba, addig az idén már ezek mellett a nagyvállalatokat is megcélozzák.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.