időjárás 2°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Kihűlt hely

2003.10.13. 22:00

Izgatottan várom, ki ugrik be Forró Tamás helyére a Nap TV-ben. Mint ismeretes, a legendás műsorvezető minap bejelentette, amíg nem tisztázódik szerepe megnyugtatóan a Kulcsár-féle bűnözői munkaközösség dolgaiban, addig nem áll a kamerák elé. Ennyivel ugyanis tartozik nézőinek, illetőleg a Nap TV producerének, Gyárfás Tamásnak, akinek hervadhatatlan érdemei vannak, hogy ő, Forró Tamás műsort vezethetett egy közszolgálati tévécsatornán.
A leglényegesebb itt most az, sugallja nyilatkozataiban a háttérbe húzódó médiasztár, hogy mi, nézők, se kétségbe, se apátiába ne essünk avégett, hogy ő most stúdió helyett inkább rendőrségi kihallgatóhelyiségekbe jár. Forró Tamás nyugalmat javasol kedves mindnyájunknak, csak néhány hét, egy-két hónap, és tisztázódik a fránya százmilliók sorsa, a reklám után visszajövök, üzeni.
Mit mondjak, a magam részéről eltekintenék a riporterből erkölcscsősszé nemesedett Forró ember visszatérésétől, valahogy majd megleszünk nélküle is, csak akad még valaki ebben a cudar világban, aki utat mutat a zűrzavarban tapogatózó magyar televíziónézőnek.
Esetleg most egy olyan kollégát kellene kipróbálni a Nap TV – közszolgálati – kamerái előtt, aki megelőzően nem vezetett SZDSZ-kötöttségű Egyenleget, nem ír kriptabolsevik vezércikket a Népszabadságba, nem volt állambiztonsági fedőneve (mondjuk Acsádi), nem főszerkesztője a véres szájú bolsevik hetilapnak, nem ízléstelenkedik a penetráns Heti Hetesben, nem játszik Kulcsár-svindlit százmilliókkal…
Ki kéne most végre próbálni egy olyan közszolgálati műsorvezetőt a Nap TV-ben, aki a közt szolgálja. Aki nemcsak hirdeti az igét, hanem aszerint is él. Akinek a szájából hitelesen hangzik a szó.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.