Helyreigazítás

–
2005. 01. 17. 0:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lapunk 2003. május 31-i számában a Szegfűk, tulipánok, mákvirágok című cikkben foglalt alábbi valótlan kijelentésekkel, miszerint a hatalmas hasznot hajtó növényolajipar ugyancsak ellenőrizetlen, külföldieknek történt átjátszásához például olyan MDF-es politikus neve kötődik, mint Pongrácz Tibor, illetve a növényolajgyárakat tömörítő vállalat (Nömov) eladásához, melyből a gazdaságnak végső soron nulla forint bevétele származott, a vagyonügynökség döntést hozó igazgatóságának elnöke volt Pongrácz Tibor, illetve hogy Pongrácz Tibornak a vagyonügynökségi igazgatóságban betöltött elnöksége alatt 1 forintért adták el a Caola Rt.-t Nagy Imrének, illetve hogy Kocsis András Pongrácz Tibor üzlettársa és barátja, illetve Kocsis András részt vett Pongrácz Tibor kampányában, megsértettük dr. Pongrácz Tibor jó hírnévhez fűződő személyiségi jogait. A fenti állításokkal ellentétben a valós tény az, hogy Pongrácz Tibor a Nömov eladásának időpontjában nem volt a vagyonügynökség igazgatóságának elnöke, őt csak az erről szóló határozat meghozatalát követően nevezték ki elnökké, így ráhatása ezen döntés megszületésére nem volt, illetve hogy Pongrácz Tibor elnöksége alatt a Caola Rt. részvényeit névértéken, 1 407 960 000 forintért vásárolta meg 1993-ban a Benkő és Társa Kft., illetve a dolgozókból álló MRP szervezet, illetve Pongrácz Tibornak Kocsis András nem barátja és nem üzlettársa, illetve Kocsis András Pongrácz Tibor kampányában nem vett részt. Továbbá megsértették a felperes becsületét azzal, hogy azt állították róla, hogy határtalan cinizmus jellemzi. A fenti valótlan tények közléséért és a becsületének megsértéséért dr. Pongrácz Tibortól elnézést kérünk.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.