időjárás 14°C Gellért , Mercédesz 2022. szeptember 24.
logo

Röviden

Munkatársainktól
2005.11.24. 00:00

A Fotex Rt. 100 százalékos ciprusi leányvállalata, az Upington Investments Limited a Fotex–Ofotért Optikai és Fotócikk Kereskedelmi Kft.-ben lévő, a jegyzett tőke 94,69 százalékát képviselő üzletrészének átruházására adásvételi szerződést kötött a HAL Hungary Holdings Vagyonkezelő Kft.-vel. (P. B.)

*****
A Nemzeti Hírközlési Hatóság Tanácsa a T-Mobile Rt.-t visszamenőleges elszámolásra kötelezte, és százötvenmillió forintra bírságolta azért, mert a szolgáltató tényleges nagykereskedelmi összekapcsolási átlagára magasabb volt a tanács által meghatározott szintnél. (P. G. I.)

*****
A Synergon Informatika Rt. közel 77 millió forint értékben Harmonic típusú optikai adó- és vevőberendezéseket szállít a T-Kábel Magyarország Kft.-nek. (P. B.)

*****
Bírálta tegnap a Magyar Bankszövetség a hitelbírálati díj áfakörbe történő besorolását, megállapítva, hogy az APEH ezzel kapcsolatos eljárása miatt több hitelintézet a bírósághoz fordult. (Sz. E.)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.