Fidesz: ki lesz a negyedik alelnök?

Bodacz Balázs
2007. 02. 03. 0:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Helyezkedés még nem jellemző, de a gondolkodás már megkezdődött – reagált az egyik fideszes forrásunk arra az értesülésünkre, hogy a párt alelnöki posztjaiért kisebb harc indult meg a potenciális jelöltek között.
– Januárban mindenki szabadságon volt, a tisztújításról még nem folyt konzultáció – tudtuk meg. Az egyik közismert parlamenti képviselő azt is elmondta, hogy a jövő heti elnökségi ülésen már szóba kerülhetnek ilyen kérdések.
A Fidesznek jelenleg négy alelnöke van, s már új aspiráns is akad: Debrecen polgármestere, Kósa Lajos jelezte, hogy részt venne a párt legfelsőbb szintű irányításában. Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy – ha a jelenlegi alelnökök újra indulnak a posztért – Kósának valakit meg kell előznie.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.