időjárás 17°C Vencel 2022. szeptember 28.
logo

Soros embere távozik a fővárosi önkormányzattól + videó

Röviden

MTI
2007.03.30. 23:00

Győzi-világ
Farkas
Az ország azt gondolja, hogy az övéik vagyunk – panaszkodik Gáspár Győző rapper, alias Győzike annak kapcsán, hogy sokan felismerik őket, sőt még evés közben is odamennek hozzá és családjához kifőzdében, étteremben. Az ország nem gondolkodik.

Végzetes ütközés
Fának ütközött tegnap hajnalban egy autó a Bács-Kiskun megyei Izsák és Orgovány között, a sofőr és egyik utasa a helyszínen meghalt. A másik utas súlyosan megsérült. A rendőrség megkezdte a vizsgálatot. (MTI)

Síncsavarokat loptak Mátészalkánál
Vasúti sínek rögzítőcsavarait lopta el csütörtökön két mátészalkai fiatalember a Mátészalka és Nyírcsaholy közötti pályaszakaszon – közölte tegnap a rendőrség. Vasúti közlekedés veszélyeztetése és lopás miatt indult büntetőeljárás a gyanúsítottak ellen, akik fémhulladékként akarták értékesíteni a lopott holmit. (MTI)

Felborult az erdei iskola lovas kocsija
Tíz gyermek és tanárnőjük könynyebben megsérült tegnap, amikor felborult az erdei iskola lovas fogata a Veszprém megyei Nagyvázsony és Vigántpetend között. A sérülteket a veszprémi kórházban ellátták, majd valamennyiüket hazaengedték. (MTI)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.