időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Trónörökösök sorozata az Akadémián

Biás Zoltán Barna
2010.01.31. 23:00

A Starlet Music Management tavalyi, nagy sikerű koncertsorozata után idén újabb sorozatot indít útjára a „trónörökösökkel” az MTA Dísztermében. Baráti Kristóf, Várdai István, Farkas Gábor és Fülei Balázs kamaraestjein a megszokott repertoárdarabokon kívül olyan művek is elhangzanak majd, amelyekhez ritkán nyúlnak napjaink előadói, azok technikai nehézségei miatt. Az első hangverseny február elsején lesz, amelyet a március másodikán, illetve április 26-án esedékes koncertek követnek.
Bíró Csilla, a Starlet M. Management vezetője elmondta, hogy a 14 év alatti gyerekek ingyen látogathatják a koncerteket azzal a felnőtt kísérővel, aki megváltja jegyét. Ez jó lehetőség azon pedagógusok számára is, akik növendékeiket ily módon vinnék közelebb a komolyzene világához. (A maximális létszám öt gyerek ebben az esetben, hiszen a terem befogadóképessége véges.) A négy ifjú tehetséghez az utolsó koncerten az érett, elismert Berkes Kálmán klarinétművész is csatlakozik.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.