Tizenketten kerültek a Magyar Gasztronómiai Egyesület versenyének döntőjébe, amelyet tegnap tartottak a belvárosi Gerbeaud Házban. A hazai csúcsgasztronómiai szervezet megméretésén a szakácsok reggel fél nyolctól késő estig dolgoztak, a közönség már délelőtt élvezhette a bor- és ételkóstolókat. A zsűriben olyan nemzetközi szaktekintélyek kaptak helyet, mint Philippe Gobet, a három Michelin-csillagos párizsi Pré Catelan étterem üzemeltetője vagy Nicolas Le Bec, a két Michelin-csillagos lyoni Le Bec étterem tulajdonosa és séfje. A fődíjat Széll Tamás, a második díjat Horváth Szilveszter, a harmadik helyezést Varjú Viktor érdemelte ki. A versenyzők konyhai munkáját Cseh János és Segal Viktor értékelte. (K. R.)

Így telt Gyárfás Tamás első napja a börtönben