Első helyezett
Széll Tamás
27 éves, Onyx étterem, Budapest
A versenyben elkészített ételei:
1. csirkekolbász libamájjal, savanyúkáposzta-habbal, habart tojással, kandírozott szalonnával
2. csirkemell és glazírozott combhús füstölt burgonyapürével, kakasherés rizottó ropogós, langyos céklasalátával
Pályafutás: Kempinski, Gerbeaud, Onyx. Sztázs: Haeberlin, Ikarus
Konyhája stílusa: elsősorban magyar és régiója, friss szemlélettel, modern európai vonásokkal
Kedvenc alapanyagai: vér, juhbél, rizottórizsek, cékla, tök, szopós malac, marha, az összes hal fejétől a farkáig, házi gyúrt tészta, olívaolaj, vaj
Második helyezett
Horváth Szilveszter
34 éves, La Mareda étterem, Győr
A versenyben elkészített ételei:
1. tanyasi csirkemell májával és füstölt osztriga halványított cikóriával, céklával marinált fekete gyökér, medvehagyma-desztillátum
2. rakott comb meleg zellersalátával, paprikás csirke és burgonyaconfit
Pályafutás: Alsóörs–Palóznak: Suba étterem; Karlstein, Németország: Hotel Mainperle; Hegyeshalom: Határ étterem, Happy Italia
Konyhája stílusa: magyar-mediterrán
Főzése mottója: „Ha nekem ízlik, másnak is fog!”
Kedvenc alapanyagai: házi szárnyasok, kerti gyümölcseink és zöldségeink
Harmadik helyezett
Varjú Viktor
33 éves, Bock bisztró, Budapest
A versenyben elkészített ételei:
1. csángó csirkeleves újragondolva
2. tengeri pókkal töltött csirkemell confitált combbal, zöldségekkel, sütőtök, céklás borsóbavarois, Prosecco habszósz
Pályafutás: Allianz Rt., Múzeum kávéház, Principino restaurant, Bock bisztró
Konyhája stílusa: magyaros, de többségében az alapokat megtartó, ugyanakkor újító szándékú, kísérletező
Főzése mottója: emberközpontú gasztronómia, sallangok nélküli kombinációk, egy vezető íz
Kedvenc alapanyagai: borjú, halak, zöldségek, szénhidrátköretek (tészta, gabonák, kenyerek stb.)