időjárás 24°C Emese, Sarolta 2022. július 5.
logo

Kivégezte családját egy francia apa

Hírösszefoglaló
2010.06.10. 22:00

Négy, három és kilenc év közötti gyermekét, a feleségét, majd magát is megölte egy harmincnégy éves férfi Franciaországban. A rendőrség eddigi adatai szerint családi dráma történt Vendée megyében, a pouzauge-i családi házban, jelentette be tegnapi tájékoztatóján Xavier Pavageau államügyész. A nyomozás megállapította, hogy az általános orvos apa néhány napja vagy hete rendkívül fáradt és feszült volt. Feltehetőleg a munkájában adódhattak nehézségek, mivel azt tervezte, munkahelyet változtat – közölte az AP.
A szörnyű tragédiát a nagyapa fedezte fel vasárnap délután: miután szerettei nem érkeztek meg egy régóta megbeszélt hétvégi programra, elment hozzájuk. A történtekről az ügyész elmondta: a harmincnégy esztendős anyát saját ágyában összeverték és elvágták a torkát. A négy kisgyerek mindegyikét az emeleten, a saját szobájában találták meg, fejüket, arcukat egy súlyos tárggyal összezúzták, és késsel összevagdalták. Az apát a ház bejáratának közelében, a nappaliban találták meg, felakasztva.
Az ügyész az AFP-nek elmondta, egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy a gyilkos kívülről érkezett volna. Feltehetőleg családi dráma történt, a gyerekeket és az asszonyt a férfi végezte ki, majd öngyilkosságot követett el. A kicsiket legutóbb pénteken látták, ebből arra következtetnek, hogy a családirtást pénteken éjszaka követték el, annak pontos módjáról a mára elkészülő orvos szakértői boncolás adhat választ.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.