időjárás 22°C Annamária, Tihamér 2022. július 1.
logo

Röviden

MN
2010.06.11. 22:00

Orbán Viktor az MSZP jelöltje?
Amennyiben a Fidesz az MSZP szempontjából „teljesen elfogadhatatlan” jelöltet állít, megeshet, hogy „az MSZP jelöli Orbán Viktort” – mondta a Hvg.hu-nak Szanyi Tibor. A szocialista politikus szerint a legjobb megoldás mégis az lenne, ha Sólyom László mandátumát hosszabbítanák meg. Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője viszont úgy nyilatkozott, „kicsit többségben” vannak azok, akik szerint a szocialistáknak nem kellene jelöltet állítani, mivel a pártnak 59 képviselője van, tehát jelöltjének esélye sincs. (MN)

Szakított övéivel Suchman Tamás
Állítása szerint megvonta tőle a bizalmat az országgyűlési választásokon Marcali, ugyanezt tette a város képviselő-testülete, amely nem ismerte el erőfeszítéseit, eredményeit, tisztességét és szolgálatkészségét – indokolta a Sonline-nak a helyi, szocialista többségű képviselő-testületből való kilépését Suchman Tamás. (G. J. A.)

Tanácsadás a patikákban
Hetedik alkalommal rendezi Magyarországon az országos patikanapot a Magyar Gyógyszerészi Kamara. Ma a gyógyszertárak a megszokott szolgáltatásokon felül egyes kiemelt témákban bővebb szakmai tanácsadással és külön szolgáltatással várják a betérő betegeket, látogatókat. Az idei patikanap központi témája a fájdalomcsillapítás lesz. (MN)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.