„A tét a változás végigvitele”

Ugyanúgy össze kell kapaszkodnunk most is, ahogy áprilisban megtettük – hangsúlyozta Orbán Viktor tegnap délután a Fidesz őszi önkormányzati választási kampánynyitójának budapesti rendezvényén. A miniszterelnök szerint az elmúlt száz napban Magyarország visszaszerezte a reményt, és lerakták azt a szilárd alapot, amelyen talpra kell majd állnia az országnak. – De a neheze csak most jön, és az igazi tét az, hogy véghezvisszük a változást, vagy elakadunk – hangsúlyozta. Orbán Viktor kiemelte, hogy tudja a dolgát, és a kormánypártok jelöltjei nem feledhetik azt, hogy az elkövetkező három kemény héten akár évtizedek múlhatnak.

Szilágyi Richárd
2010. 09. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tegnapi rendezvényen felszólalt Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke és Tarlós István, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje is. Utóbbi a korrupció, az eladósodottság, az iskola- és kórházbezárások mellett Budapest legfőbb hibájának a rendszerelvű gondolkodás hiányát nevezte. Ígéretet tett a teljes irányváltásra, többek között a hajléktalanság, az iskolai erőszak, a tömegközlekedés és a cigánykérdés problémáinak megoldására.
Kovács László, az MSZP alelnöke szerint az elmúlt száz nap a „narancsuralom” kiépítéséről, vagyis a Fidesz, valamint Orbán Viktor miniszterelnök korlátlan és ellenőrizetlen egyeduralmának megteremtéséről szólt.
Részletek a 3. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.