Átadták az idei Emmy-díjakat

MTI
2010. 09. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap tartották az amerikai főműsoridős televíziós programok díjátadó ceremóniáját. A 62. Emmy-gálán huszonhét díjat osztottak szét a jelöltek között a Los Angeles-i Nokia Színházban. (A főműsoridős programok kreatív művészeti Emmy-díjait egy héttel korábban adták át.)
A drámai sorozat kategóriában a legjobb alkotásnak a Mad Man – Reklámőrültek bizonyult, vígjáték kategóriában a Modern család győzedelmeskedett. Az idén a legjobb valóságshow a Top Chef, a legjobb minisorozatért járó szobrot pedig a The Pacific rendezői, Tom Hanks és Steven Spielberg vehették át. Az amerikai sorozatsztárok közül drámai kategóriában Bryan Cranston és Kyra Sedgwick, a komikusok közül Kim Parsons (az Agymenők című sorozat főszereplője) és Edie Falco (a Jackie nővér színésznője) bizonyult a legjobbnak. Legjobb drámai mellékszereplő kategóriában a hölgyek közül Archie Panjabit, míg a férfiaknál Aaron Pault díjazták. A vígjátékok mellékszereplői közül Eric Stonestreet, a Modern család szereplője és Jane Lynch, a Glee című musicalsorozat színésznője kapta meg az Emmy-szobrot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.