Egervári a játékosok pártján áll

Sport7fő című, kéthetente megjelenő magazinunk mai számának első oldalas interjújában Egervári Sándort, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát szólaltattuk meg.

Munkatársunktól
2010. 09. 22. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatvanéves szakember augusztus 11-én, a londoni Wembleyben debütált a nemzeti gárda kispadján, majd már tétmérkőzésen tesztelhette játékosait a svédek és a moldávok elleni Európa-bajnoki selejtezőkön. Csapatépítés közben nem várt nehézségeket kell leküzdenie Huszti Szabolcs mások mellett őt bíráló nyílt levele és válogatottsága lemondása kapcsán, de Egervári biztos benne, hogy kiváló közösséget formál majd most is.
Az esetről elmondott őszinte véleménye mellett szól a magyar futballban elkezdődött változásokról, az U20-as világbajnoki bronzérem hatásairól, a pomázi gyökereiről, az emberi kapcsolatokban mért sikerről, a magyar trénerek helyzetéről és az itthoni „kényszerszurkolás” megszüntetéséről.
Interjú a Sport7fő 1. oldalán

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.