Férfiakat tettek szexrabszolgává

Hírösszefoglaló
2010. 09. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberkereskedőket fogtak el Spanyolországban. A banda más országokból, elsősorban Brazíliából csempészett be férfiakat, akiket aztán szexuális munkára kényszerített – adta hírül az AP.
A kiszolgáltatott helyzetű áldozatokat körbehurcolták az országon, és viagra, kokain, marihuána, valamint más stimulálószerek beadásával igyekeztek elérni, hogy a nap huszonnégy órájában a kuncsaftok rendelkezésre álljanak. A legtöbbjüket legális munkalehetőség ígéretével csábították az országba, s mire kiderült, mit kell csinálniuk, egy vasuk sem volt a hazautazáshoz.
A sosem volt munkaalkalomért négyezer eurót kértek tőlük, aztán tartozásukat levonták a szexuális szolgáltatással szerzett keresetükből, amelynek a fele amúgy is a bandatagok zsebébe vándorolt. Aki panaszkodott, azt nemegyszer halállal fenyegették. A csoport tizennégy tagját és tizenhét szexrabszolgát is őrizetbe vettek, mivel illegálisan tartózkodtak az országban. A banda vezetője brazil állampolgárságú, ő Mallorcán élvezte a szexuális munka bevételéből megteremtett luxuskörülményeket.
A prostitúció sok milliárd dollár hasznot hoz irányítóinak Spanyolországban. A nyilvánosházakban és az utcasarkon is többnyire Latin-Amerikából, Afrikából és Kelet-Európából származó lányokat foglalkoztatnak, s most először lepleztek le olyan hálózatot, amely nem nőkre, hanem férfiakra épített. Azt még nem tudják, hogy a prostituált férfiak a nők vagy a saját nemükhöz tartozók kedvében jártak-e.

Saját lányát árulta. Kerítéssel gyanúsít a Budapesti Rendőr-főkapitányság egy budapesti nőt – jelentette a távirati iroda. Az aszszony tizenöt éves lányát tudatmódosító szerekkel több alkalommal is elkábította, majd pénzért felkínálta török férfiaknak, akik éltek is a lehetőséggel. Megesett, hogy az Orczy téri üzletkötések után a kislány egy este több férfival is közösült. A kerítőnőt VII. kerületi lakásában elfogták, és indítványozták előzetes letartóztatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.