Geiger Ferenc kenőpénzt kapott?

Hírösszefoglaló
2010. 09. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt év alatt 25 millió forintot adott egy építési vállalkozó Soroksár polgármesterének, a korábban az MSZP által támogatott Geiger Ferencnek – közölte a TV2 a Tények című műsora tegnap. A kenőpénzekről a világhálón nyilvánosságra került hangfelvételen egy helyi cég vezetője beszélt, aki arról is beszámolt, hogy minden önkormányzati megrendeléssel elnyert épületfelújítási munka után a beruházás nettó értékének 10 százalékát követelte ki a kerület vezetése. P. Mihály állítása szerint Geiger azt mondta neki, hogy a kenőpénzen hárman osztoznak úgy, hogy öt százalékot ő tart meg az összegből, a többit pedig fele-fele arányban az önkormányzat beruházásokért felelős vezetője és a kerület alpolgármestere között osztja szét. Az önkormányzati választásokon függetlenként induló Geiger Ferenc a Tényeknek úgy nyilatkozott: ismeri a vállalkozót, ám soha senkitől nem kapott pénzt, és szerinte lejárató kampányt indítottak ellene.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.