Gyermekholttest a Tiszában

Tolcsvai L. László
2010. 09. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fotó: MTI/Balázs Attila „ title=”Fotó: MTI/Balázs Attila „ hspace=”5„ width=”350„ height=”273„ align=”left„ />A másfél héttel ezelőtt vízbe fulladt két, 13, illetve 14 éves dombrádi fiú közül a másodikat is megtalálták szombaton délután a Miskolci Spider Speciális Felderítő- és Mentőcsoport tagjai a Tisza tiszateleki strandjának közelében – tudtuk meg Lehóczki Lászlótól, a kutyás keresőcsapat vezetőjétől. Az elsőre még kilenc nappal ezelőtt, szombaton bukkantak rá horgászok útmutatása alapján. Ismert, augusztus 25-én három helybéli fiú játszott a dombrádi Tisza-parton, amikor egyikük becsúszott a vízbe. Őt, majd a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, de az utolsóként vízbe ereszkedő fiúnak még sikerült a partra kapaszkodnia. (T. L. L.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.