Horváth Csaba színvonaltalan kampánya

Olvasónktól
2010. 09. 19. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kampány van. Horváth Csaba (MSZP) is hinti az igét. A Dohány utcában ígéretet tett arra, hogy meg fogja gátolni Budapesten a fekete és barna csizmák menetelését. Megírtam már, és írom, amíg írhatom, hogy az a párt, amelynek képviselője most ilyeneket mond, szóval ugyanez a párt asszisztált Európa neonáci és neofasiszta pártjainak budapesti találkozójához. Épp ezért Horváthnak nincs erkölcsi alapja ebben a kérdésben megszólalni.
Horváth küzdeni akar a kötelező vallás- és hitoktatás ellen is. Egyszerűen nem lehet igaz. A meglopott egyházak kártalanítása ugyanis nem egyenlő a kötelező vallásoktatás bevezetésével. A szabadság és a hitoktatás szembeállítása pedig egyenlő a villamosítás egyenlő szovjethatalom című ostobasággal. Ugyanaz a színvonal.
Horányi Ödön
e-mail

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.