Keresik a Tiszában elmerült két gyereket

Tolcsvai L. László
2010. 09. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mátészalkai kollégáikat bevonva keresik a miskolci Spider Speciális Mentők azt a két 13 év körüli dombrádi fiút, akik még csütörtökön merültek el a Tiszában – tájékoztatta lapunkat Lehóczki László, a kutatócsoport vezetője. Elmondta, minden bizonnyal az ő holttestüket látta két halász a hét végén.
A miskolci spiderek és keresőkutyáik motorcsónakkal pásztázzák végig a folyót, a mentőcsapat vezetője szerint ha a tetemek nem akadtak fel valahol, akkor tegnap estére már Tokajhoz értek. Valószínűleg a város környéki folyószakaszon kell folytatni a kutatást, de ha nem járnak sikerrel, visszafordulnak, s kezdődik elölről minden. Emlékezetes, három dombrádi fiú a vízmérce lépcsőjén játszott, amikor egyikük a vízbe esett. Őt, majd a segítségére siető másik két gyereket is elsodorta a víz, de az utolsóként vízbe csúszó fiúnak még sikerült a partra kapaszkodnia.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.