Kimaradtak a délszláv belharcokból

Férfi vízilabda-válogatottunk legutóbb 1991-ben, Athénban maradt le az Európa-bajnoki dobogóról, és napjainkban, a zágrábi Eb-n egyetlen mérkőzésnyire áll attól, hogy e sorozatát legalább két évtizedesre nyújtsa. Ráadásul a csütörtöki elődöntőben sem valamelyik délszláv dúvad, hanem a holnapi olasz–német összecsapás győztese lesz az ellenfél. A nők 1999-es, pratói negyedik helyezésüket követően sorozatban négyszer voltak érmesek, de az idén nem lesznek, mert a tegnapi negyeddöntőben 12-9-re kikaptak az oroszoktól.

Ballai Attila
2010. 09. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnapi eredmények. Nők, negyeddöntők: Oroszország–Magyarország 12-9, Spanyolország–Olaszország lapzárta után. A 7. helyért: Németország– Horvátország 23-7.


Mai műsor. Férfiak, negyeddöntők, 17.45: Olaszország–Németország, 20.40: Szerbia–Montenegró. A 7–12. helyért, 13.00: Oroszország–Spanyolország, 15.00: Macedónia–Törökország.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.