Napi sajtószemle

Munkatársunktól
2010. 09. 20. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

The Daily Telegraph
Jonathan Djanogly-nek, a Cameron-kormány igazságügy-miniszterének azt javasolta a Konzervatív Párt egy korábbi bizottsági vezetője, Derek Holley, hogy fontolja meg lemondását a tárcavezetői posztról. A konzervatív napilap tulajdonába került jelentések szerint ugyanis Djanogly egy magándetektív céget felbérelve figyeltette meg munkatársait, majd a költségeket állami pénzből finanszírozta. Az igazságügy-miniszternek nem áll szándékában benyújtani a lemondását, bár a kormányzati álláspont szerint megbocsáthatatlan Djanogly módszere.
Ő maga azzal védekezett, hogy csupán a sajtóban megjelent találgatások forrását kereste, illetve a családját érő fenyegetéseknek próbált véget vetni, méghozzá saját pénzből.

David Cameron
a GQ brit férfimagazin díjátadó ünnepségén viccelődött Wayne Rooneyn, a Manchester United focistáján, miközben az „Év Politikusa” díját vette át. Az angol válogatott meccset játszott az esemény alatt, és a színpadon álló Cameron jelenthette be Rooney gólját. A közönség értékelte a kormányfő humorát, amikor közölte: „Örömmel jelenthetem be, hogy Rooney betalált – de ezúttal a pályán, az ellenfél kapujába, saját országának színeiben” – idézi a brit napilap. A héten nagy port kavart a sajtóban, amikor fény derült Rooney viszonyára egy prostituálttal, akivel terhes felesége mellett találkozgatott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.