Orbán ma értékel

Szilágyi Richárd
2010. 09. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök – a Professzorok Batthyány Körének meghívását elfogadva – ma délután a budapesti Szent Imre Gimnáziumban értékeli a kormány első száz napját. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivőjének tájékoztatása szerint Orbán Viktor beszélni fog azokról az intézkedésekről és törekvésekről, amelyek célja, hogy Magyarország gazdasági önrendelkezését helyreállítsák. A kormányfő szól majd az első gazdasági akcióterv 29 pontjának sikeréről, valamint azokról az intézkedésekről, amelyek egyszerre voltak alkalmasak a pénzügyi stabilitás megteremtésére és a gazdasági növekedés lehetőségének biztosítására. Ezenkívül szóba kerülnek még a közeljövő feladatai, a szociális biztonság kérdése és a Széchenyi-terv is. Nem a mai lesz az első – és nem is az utolsó – a miniszterelnöki értékelések sorában: Orbán Viktor szombaton a Somogy megyei Kötcsén már elemezte az eddigi munkát, csütörtökön pedig Tapolcán a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén értékeli a kormányzati teljesítményt.
Náray-Szabó Gábor, a Profeszszorok Batthyány Köre felügyelőbizottságának elnöke múlt héten jelentette be, meghívták a miniszterelnököt, hogy a szervezet tagsága és szimpatizánsai előtt értékelje kormánya első száz napját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.