Profilaktikus

Deák Zsigmond
2010. 09. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közleményben jelezte az MLSZ NB I-es bizottsága, hogy albizottságot hoz létre az Újpest– FTC derbi botrányai kapcsán. Amely illetéktelen ugyan fegyelmi vagy rendészeti szempontból, de „profilaktikus módon egy megfelelő struktúra kialakítását (…) célozza meg.” Szép szó ez a profilaktikus, még ha kevesen is tudják, mit jelent: megelőző. Javaslom, hogy a megelőző szerelés ezután legyen profilaktikus szerelés, bár utóbbira is kereshetnék idegen kifejezést. Az albizottság tagjai Hemingway, Domonyai és Illés urak a Honvéd, az MTK és a Kaposvár részéről. Bizonyára jól értenek a nézőtéri tömegek kezeléséhez, a hazai meccseiken néha ezren is összejönnek. (D. Zs.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.