Röviden

MN
2010. 09. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tovább csökkent a szerződésszám
Júliusban 48 ezerrel 11,817 millióra csökkent a három magyarországi mobiltelefon-szolgáltató teljes szerződésállománya, miközben négyezerrel 10,808 millióra nőtt a valós forgalmat bonyolító SIM-kártyák száma – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A T-Mobile részesedése a júniusi 43,24 százalékról 43,42 százalékra, a Vodafone-é 21,90 százalékról 21,95 százalékra emelkedett, míg a Telenoré 34,85 százalékról 34,63 százalékra csökkent. (B. P.)

Ingyenes térkép iPhone-ra
Díjmentesen tölthetik le a T-Mobile előfizetői iPhone-jukra a Navigon select teljes értékű navigációs program Magyarországon használható változatát. Az App Store-ban elérhető szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával két évig ingyenesen használható és frissíthető. (B. P.)

Sorozatgyártás előtt az e-papír?
Új, a korábbiaknál nagyobb kijelzővel rendelkező e-bookok megjelenését teszi lehetővé az LG kijelzőgyártó részlege által fejlesztett e-papírok sorozatgyártása. A Hwsw.hu iparági forrásokra hivatkozva közölte: az LG-nél javában zajlik egy 9,7 hüvelykes, színes, illetve egy 19 hüvelykes monokróm, flexibilis kijelzőnek a fejlesztése, a tömeggyártás pedig várhatóan még az idén megkezdődhet. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.